Om oss

Katalysator för 

Utveckling och Tillväxt

Att starta och driva företag ställer många krav på dig att verka som affärsutvecklare, entreprenör, förhandlare, inköpare, ledare, logistiker, personalansvarig, säljare, visionär och mycket mer. Likafullt är det få saker som engagerar dig lika mycket som att starta och driva något eget där det är du som tar besluten och väljer vägen.

 

Vår ambition är att fortsätta arbeta nära ledare, nu inte i ett stort företag utan tillsammans med dig som ägare eller ledare i något av regionens många fina små och medelstora företag. Att vara med och se hur en verksamhet eller organisation med dess ledare utvecklas och tar nya steg är det vi brinner för.

 

"Om inte du tror på dig själv, vem ska då göra det?"

(Kjell Landström 1979)

Historik


Efter att i närmare 40 år verkat på en rad befattningar inom ett brett spektrum av branscher känns det som dags att starta och driva en egen verksamhet. Genom åren har jag alltid upplevt betydelsen av att ha en bra chef eller mentor för att kunna komma vidare i verksamhetens och min personliga utveckling.

 

Det finns väldigt många duktiga entreprenörer som brinner för sin verksamhet men saknar det bollplank som gör vardagen lite enklare. "Vi vill så gärna visa att vi klarar av uppdraget själva, att vi inte behöver någon hjälp med att lösa uppgiften."

 

Det tog mig själv ett antal år i ledande befattning innan jag insåg att det inte var att köpa ner sig eller visa mig svag, när jag tog hjälp av kompetens och erfarenhet. Att ventilera frågor såsom möjligheter och problem med en kompetent person som har vårt förtroende, breddar vår horisont så att vi får ett bättre beslutsunderlag.

Vision


Med det norrbottniska lugnet och tryggheten från otaliga affärsuppgörelser, förhandlingar och organisationsförändringar i ryggen, kunna bidra till att förenkla vardagen för små och medelstora företag. Att vara den katalysator som behövs för att skapa ny energi i verksamheten så att vi gemensamt kan ta nästa steg i ert företags utveckling.

Copyright @ All Rights Reserved